Betaling en levertijd

Betaling vindt plaats via bank- of giro overschrijving.
Je maakt het bedrag van te voren over op girorekening 9397122 ten name van Droom Deco. Nadat Droom Deco het bedrag op haar rekening heeft ontvangen, gaat Droom Deco aan de slag en kan je je bestelling binnen drie weken thuis verwachten De bestelling wordt van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van feestdagen) bezorgd.

Cadeaus
Als je wilt dat een cadeau naar een ander adres wordt gestuurd, vul je in het adresformulier het afleveradres in. Droom Deco stuurt dan een kaartje mee namens de afzender. Alle items worden feestelijk verpakt.

Bezorgkosten en levertijd
Bestellingen binnen Nederland zijn € 10,- voor bestellingen tot 5 kg.
Voor bestellingen buiten Europa, neem s.v.p. eerst contact met ons op.
De bestelling wordt verzorgd door PTT Post Pakketservice.
De gemiddelde levertijd van een exclusief vervaardigd Droom Deco artikel bedraagt drie weken.

Ruilen en retourneren
Als een artikel bij aankomst beschadigd is of niet aan je wensen voldoet, dan kun je het ruilen of retour sturen.
Dit is niet van toepassing op exclusief vervaardigde artikelen. Stuur een e-mail naar info@droomdeco.nl waarin je vermeldt dat je het artikel wilt ruilen of retour wilt sturen. Het artikel moet dan ongebruikt, in de originele verpakking verpakt, voldoende gefrankeerd met een begeleidend briefje, je e-mail adres en / of je telefoonnummer, de factuur en je rekeningnummer binnen 7 dagen retour gestuurd te worden naar:

Droom Deco
Burgemeester Knappertlaan 218a
3117 JA Schiedam.

Zodra Droom Deco het artikel retour heeft ontvangen stuurt Droom Deco je een e-mail ter bevestiging. En zendt Droom Deco zo snel mogelijk een vervangend artikel. Als wij geld terug moeten storten vermeld dan duidelijk je rekeningnummer. In dat geval zorgen wij ervoor dat het bedrag binnen 30 dagen op je rekening is bijgeschreven.

 

Hoera! bol.com heeft de boekjes en kalender in het assortiment opgenomen.
Bestellen kan nu nog makkelijker.